R&M Contact Solutions is een zakelijke dienstverlener die zich met flexibele diensten richt op het MKB. R&M Contact Solutions is een professionele en eigentijdse organisatie met als doel u te helpen bij al uw klantencontacten op afstand. Wij zijn er op gericht om resultaatgericht, omzetverhogend en lastenverlagend te werken. Onze klanten zijn zich bewust van de noodzaak om in te spelen op de economische en maatschappelijke ontwikkelingen. R&M Contact Solutions werkt samen met haar opdrachtgevers met als doel het behalen van de doelstellingen binnen de organisatie. Wat u ook kiest, u kiest voor bewezen rendement en kwaliteit binnen een betrouwbare organisatie.??

Onze organisatie kan worden omschreven als een organisatie dicht bij de klant. R&M Contact Solutions is een dynamisch bedrijf in de dienstverlening in de breedste zin van het woord, toegespitst op informatieverschaffing, -verwerking en acquisitie. Tot onze activiteiten behoren onder meer: callcenter, mailing, data-entry, (after)sales en servicediensten. Onze medewerkers zijn specialisten, die vanuit verschillende perspectieven in projecten met u samenwerken. Zij zijn flexibel, klantgericht, betrokken en hebben plezier in hun werk. Per project heeft u als opdrachtgever één contactpersoon die alle zaken voor u regelt. R&M Contact Solutions is niet alleen een leuk bedrijf om vóór, maar ook om als opdrachtgever méé te werken??

R&M Contact Solutions neemt graag diensten uit uw handen en u zult zien dat dit zich heel gemakkelijk terugverdient. U behoudt uw klantenbestand en breidt deze zelfs uit zonder dat u daar zelf wat voor hoeft te doen. Uw klant is bij ons koning. Wij doen het niet anders dan u het zelf zou doen. Dankzij onze betrokkenheid zijn wij het passende verlengstuk van uw organisatie.

contact