Wie neemt de telefoon op wanneer u er niet bent?

U kent dat wel, u bent druk bezig, op weg naar relatiebezoek of u heeft een belangrijke bespreking. Een rinkelende telefoon komt dan eigenlijk helemaal niet gelegen en u neemt niet op of schakelt uw telefoon door naar het antwoordapparaat.??

Wist u dat merendeel van de bellers geen bericht inspreekt en niet terugbelt? Stelt u zich voor dat dit een klant is die zaken met u wilt doen of een bestaande klant die iets met u wilt regelen, maar geen gehoor krijgt. Wat zou u zelf doen? Het is immers beter een klant te behouden dan een nieuwe klant te werven.

U wilt natuurlijk ook graag dat het er anders aan toegaat. Goede bereikbaarheid is van essentieel belang voor uw organisatie. Wij zijn ons hiervan bewust en als het juist hier om gaat, biedt onze telefoonservice voor dit probleem een eenvoudige oplossing. Hierdoor bent u altijd bereikbaar voor uw klanten. U schakelt de telefoon naar ons door. Wij zitten klaar om uw telefoontjes professioneel en correct te beantwoorden. R&M Contact Solutions is die toonaangevende partner die de oplossing biedt voor het optimaliseren van uw klantencontact en rendement oplevert voor uw organisatie. Geheel volgens uw persoonlijke wensen en u loopt geen gesprek meer mis!

Voor u nog even op een rijtje. Onze “telefonistes op afstand” zorgen ervoor dat:
• uw telefonische bereikbaarheid optimaal is
• uw klanten en leveranciers persoonlijk en vakkundig te woord worden gestaan
• u elk gewenst moment uw telefoon naar ons kunt doorschakelen, zonder dat u ons daarvan op de hoogte stelt
• uw gesprekken persoonlijk en vakkundig uit naam van uw bedrijf worden afgewikkeld
• zij dringende gesprekken meteen naar u kunnen doorverbinden

en dat u:
• geen entree- of opstartkosten betaald
• direct of op een afgesproken tijdstip van elk gesprek een verslag per e-mail of sms ontvangt

en dat wij:
• in combinatie met onze telefoonservice uw agenda online kunnen beheren en u op eenvoudige wijze uw afspraken of reserveringen kunt laten plannen binnen de door u aangegeven periodes

Geïnteresseerd? Reden genoeg! Wij verstrekken u graag nadere informatie. ?Neem vandaag nog contact met ons op en probeer onze telefoonbeantwoording maar liefst één maand gratis en geheel vrijblijvend uit, zodat u de voordelen zelf kunt ervaren. Deze periode is kosteloos en schept geen enkele verplichting.

Ja ik maak graag gebruik van het aanbod om de telefoonservice 1 maand gratis te testen, neem contact met me op.

Klik hier voor een overzicht van onze overige aanbiedingen en mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een vakantie abonnement.


contact